Nesttun Byggconsult AS ble etablert 2013.

Nesttun Byggconsult AS er et konsulent selskap som arbeider innen markedsområdene bygg og eiendom. Vi påtar oss alene, eller i nært samarbeid med eksterne partnere, oppdrag innen eiendomsutvikling.

Prosjektering, prosjektledelse, prosjektadministrasjon,salg og markedsføring, er noen av tjenestene vi tilbyr.

Nesttun Byggconsult AS gjennomfører en komplett prosjekt utvikling, fra den første ideen, videre til arkitekt, vi planlegger, driver rådgivning og prosjektering, frem til utførelse og ferdigstillelse av prosjektet. Vi er behjelpelig med byggesak og ønsker å samarbeide tett med byggherre, slik at ønsker og behov blir ivaretatt. Arealutnyttelse og tomtevalg er også noe vi kan konsultere.

I dag er det 6 ansatte i Nesttun Byggconsult AS. Vår erfaring og kompetanse med hele byggeprosessen, fra reguleringsarbeidet, til bygget er ferdig gjør det enkelt for våre kunder. Vi har erfaring fra store byggeprosjekt, både innen boligbygg og næringsbygg, samt i mindre prosjekt, som eneboliger, tilbygg og rehabilitering.

Folkene

Helge Sohlberg

Helge Sohlberg er gründer og daglig leder i Nesttun Byggconsult AS. Helge har mange års erfaring innen bygg og anleggsbransjen.. 

Mail: helge@nesttungruppen.no
Tlf: 91 10 14 79


Ørjan Erstad

Ørjan Erstad er medeier, og prosjekteringsleder i Nesttun Byggconsult AS. Ørjan har mange referanseprosjekter på sin cv og lang erfaring som prosjektleder.

Mail: orjan@nesttunbyggconsult.no
Tlf: 90 40 12 80


Kurt Henning Oppedal

Kurt Henning Oppedal er medeier og prosjektsjef i Nesttun Byggconsult AS.
Kurt Henning har Bachelor i Ingeniørfag, Produksjonsteknikk, har ledet mange store prosjekter, og har mange års erfaring innen bygg og anleggsbransjen.

Mail: kurt@nesttunbyggconsult.no
Tlf: 40 47 80 70


Job_1279-Rune Matr_SH.jpg

Rune Matre

Rune Matre er prosjektsjef i NBC/Nesttungruppen og har mer enn 20-års erfaring fra entreprenørbransjen.Rune har vært anleggs- og prosjektleder for en rekke bygg som del-entrepriser og totalentrepriser for både offentlige og private byggherrer.
Han har òg lang erfaring fra boligbygging.

Mail: rune@nesttunbyggconsult.no
Tlf: 95 17 18 15


Ingvild Kalnes

Ingvild Kalnes er kontorleder hos Nesttun Byggconsult AS. Ingvild er utdannet Høyskolekandidat i Jordskiftefaget, og har erfaring innen offentlig kommunikasjon og ellers prosjektrelatert arbeid.

Mail: ingvild@nesttunbyggconsult.no
Tlf: 41 47 48 96